网上报名 新手必读 个人空间 成绩查询

Hi!欢迎来到自考室!

领积分换购课程,做试题吧!

学员登入 免费注册
考试提醒
您的当前位置:首页 > 学士学位

2018年湖南成人学位英语完形填空考前练习题(二)

时间:2018-09-03 10:24:05来源:湖南自考网

 

湖南自考室为即将参加学位英语考试的考友们准备了学位英语完形填空的练习题,大家多做题有助于提升语感和做题速度。

Tourism has become a very big (41) . For Spain, Italy and Greece it is the largest (42) of foreign exchange, and even for Britain, it is the fourth. Faced with this hug new income, no government can afford to look (43) on the business ; questions of hotel bath rooms, beach umbrellas and ice-cream sales are now discussed by ministers of tourism with solemn expertise. Before the Second World War the tourist industry was widely regarded as being unmanly and stupid But tourism has become a new industry, as trade business used (44) ;in Spain, Italy,. Greece and much of Eastern Europe, new road systems have opened up in the country, first to tourists, and then to industry and locals.

Much of tourism is a nationalized industry, a (45) part of national planning. In a place west of Marseilles, the French government is killing mosquitoes and building six big vacation places to (46) nearly a million tourists.In Eastern Europe, a whole new seaside (47) has sprung up (48) the last few years: the governments have greatly (49) when tourists from the West (50) from half a million four years ago to nearly two million last year.

41.请把最佳答案填入( )。

A. firm   B.business   C. company   D. affair

答案:B

42.请把最佳答案填入( )。

A. factor   B. resource   C. source   D. cause

答案:C

43.请把最佳答案填入( )。

A. up   B. at   C. for   D. down

答案:D

44.请把最佳答案填入( )。

A.be done   B.done   C.to do   D.to doing

答案:C

45.请把最佳答案填入( )。

A. key   B. minor   C.linking   D. questioning

答案:A

46.请把最佳答案填入( )。

A. attract   B. pull   C.hold   D. contain

答案:A

47.请把最佳答案填入( )。

A.civilization   B.culture   C.writing  D.book

答案:B

48.请把最佳答案填入( )。

A.over   B. for   C. after   D. beyond

答案:A

49.请把最佳答案填入( )。

A. suffered   B.lost   C.invested   D.benefited

答案:D

50.请把最佳答案填入( )。

A. added   B. divided   C. reduced   D. multiplied

答案:D

 

 

(温馨提示:如果你对“2018年湖南成人学位英语完形填空考前练习题(二)”不是很了解,还有什么疑问,请及时联系咨询老师:0731-82063569或者QQ咨询在线老师QQ在线咨询。)

报名咨询电话:0731-82063569

网上报名:点击进入湖南自考报名登记表 


上一篇:2018年湖南成人学位英语完形填空考前练习题(一)

下一篇:2018年湖南成人学位英语完形填空考前练习题(三)

报名咨询 专业咨询 院校咨询 历年真题 资料下载 咨询热线0731-8206-3569